top of page

Festen slutter af med en 3-trinsraket

– to aftener på Café Lysemose og én Maribo 600 julegave

Nu lakker det mod enden, som manden sagde, da han hældte fernis ned ad ryggen. Og jubilæumsåret er så småt ved at runde ud. Om lidt bliver det Jubilæumsjul, men inden da vil vi slutte af med at genopleve nogle af de gode til fra Maribo 600-året.

Det første trin i vores afslutningsraket er en Kaj Munk aften d. 17.11. kl. 19 på Café Lysemose, hvor digterpræstens historier, sange og digte bliver fortolket af skuespiller Christian Steffensen m. pianist. Menuen til denne aften er også én, Kaj Munk ville sætte pris på: forloren hare med tilbehør, æblekage og kaffe. Mad og underholdning denne aften får for kun 245 kr. – og Maribo 600 folkeaktionærer får 50 kr. rabat, så de skal kun betale 195 kr.

Café Lysemose bliver også rammen om Maribo 600 filmpremieren, som foregår tirsdag d. 22.11. kl. 19. Her kan man se eller gense højdepunkter fra jubilæumsåret og få det sidste nye med. Alle aktører og folkeaktionærer har gratis adgang denne aften, ellers koster der 50 kr. pr. person.

Vi samler også op på de mange Maribo 600 ting, der kom til i årets løb, i Maribo 600 julegaven, der også fås fra d. 22.11.. Det bliver en gaveæske med

  • 2 fl. Maribo 600 Vin fra 2010 Vin og Velsmag og Vinhuset

  • 1 hæfte m. udpluk af seks Maribo forfattere redigeret af Christian Steffensen

  • Maribo 600 nøglering fra Guldsmed Kelø

  • Maribo 600 folkeaktie + emblem fra Guldsmedens Værksted

  • Maribo 600 Filmen på DVD fra Digifilm

Denne gaveæske kan man se som en rigtig god ”ambassadør” for jubilæumsåret, som sikkert vil falde i god jord hos mange Maribonitter, der ikke længere bor i Maribo. Indholdet af Maribo 600 julegaven har en værdi af mindst 578 kr. – men sælges til en samlet pris kun 398 kr. så længe lageret rækker.

Billetter og julegave kan bestilles allerede nu på maribo600.dk eller i Vinhuset. Ifølge sagens natur er der begrænset antal af såvel billetter som gaveæsker.


Aktuelt
Nyeste
Følg os...
No tags yet.
Søg med Tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page