• Facebook Social Icon

B-aktionærer

LEV VELLYKKET v/Lars Vgas Christiansen

Lev Vellykket er en virksomhed baseret på at levere velvære og et liv i balance. Det er mit mål med Lev Vellykket at bidrage til, at alle, der har behov for at ”stå af livets motorvej” et øjeblik, kan genfinde balancen.

Jeg bruger tre teknikker, der hjælper dig i det, der kan beskrives som ”samtalen med dig selv” både psykisk og fysisk:

  • Kognitive samtaler: Her lærer du, hvordan du kan komme videre. Du lærer at slippe dine bekymringer og grublerier, der stjæler din nattesøvn, så du finder ro, selvtillid og handlekraft.

  • Massage: Ligesom NADA har massage en lang række gode egenskaber i forhold til stress, angst, depression, smerte, forhøjet blodtryk, søvnbesvær samt en længere liste af fysiske og psykiske kropslige reaktioner.

  • NADA-akupunktur: En simpel øre-akupunktur som bruges i psykiatrien, jobcentre, på plejehjem og opholdssteder. Akupunktur er en gennemprøvet behandlingsform.

I kombination eller hver for sig bidrager disse teknikker til at mine klienter oplever en indre ro.

Jyske Bank- boligejernes bank

Boliglån - lån til hus og ejerlejlighed - det bedste boliglån til din boligfinansiering

Dit valg af boligfinansiering afhænger helt af dine ønsker og din økonomi. Du kan få hjælp og rådgivning om finansiering af huskøb eller lejlighed hos boligspecialister i Jyske Bank.

Når du skal have et boliglån til køb af hus, er din finansiering af bolig typisk op til 80 % af boligens værdi med et lån til bolig i banken (prioritetslån) eller med et realkreditlån. 

De sidste 20 % bliver uanset valg for de 80 % altid finansieret med et andet boliglån i banken og din egen opsparing. Det bedste huslån for dig afhænger af din økonomi og din risikoprofil.

Se mere på https://www.jyskebank.dk/produkter/bolig

Restaurant China House I/S Maribo

Restaurant China House er en hyggelig, kinesisk restaurant i centrum af Maribo på Lolland. Vi har åbent hver dag med buffet både til frokost og aften.

Vestergade 2

4930 Maribo

Telefon 54 78 13 66

  • Facebook Social Icon
Lollands Bank støtter byjubilæet i Maribo med 15.000 kr. - og nu med en B-aktie

Mandag den 25. april, var der møde i Maribo Handel. På mødet overrakte Søren Bursche, filialdirektør i Lollands Bank i Maribo en check på 15.000 kr. til Birger Christensen, formand for Maribo Handel. Birger Christensen takkede for donationen og lovede, at han nok skulle give donationen videre til styregruppen for Maribos 600 års byjubilæum.

”Vi håber, at donationen kan være med til at gøre byens jubilæum endnu mere festligt”, udtalte Søren Bursche i forbindelse med overrækkelsen af checken.

Lollands Bank har også en lang historie: Banken blev stiftet den 9. februar 1907 under navnet Lollands Handels- og Landbrugsbank. Stifterne var lokale landmænd og erhvervsdrivende fra Vestlolland. Baggrunden for etableringen af banken var en stigende utilfredshed med de daværende pengeinstitutter i området. I 1977 antog banken det mere mundrette navn: Aktieselskabet Lollands Bank.Lollands Bank og Vordingborg Bank fusionerede den 20. december 2013 med Lollands Bank som det fortsættende pengeinstitut.

REMA 1000 i Maribo

Discount med holdning

REMA 1000 Danmark A/S er i dag meget mere end blot en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – og det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt!

Discount betyder hos os evnen til at sælge varerne omkostningseffektivt. Det gør vi med effektiv drift, lave omkostninger, lave kalkulationer og stor varevolumen. Og med et positivt menneskesyn, der betyder, at vi har tillid til hinanden og tillid til, at vi lykkes sammen.

2010 Velsmag ad Libitum

Ebbe Frahm slog i 1999 dørene op for sit vinfirma, som nu hedder 2010 Velsmag ad Libitum. I første omgang blev det til fem franske vine – i dag rummer kataloget en vifte af mere end 300 forskellige vine fra syv af de vigtigste vinlande. De fleste leverandører er små, kvalitetsbevidste vinbønder. I den nye vinbutik er der indrettet med inspiration fra Italien med gaver, delikatesser og vine fra hele verden samt rom, whisky, gin m.m . Altid smagsprøver i butikken.

.

C. E. Christiansens Vej 1
4930 Maribo
Tlf. 5476 3430

Café Lysemose

Skal du holde fest eller en form for arrangement og ønsker, at oplevelsen skal være helt specielt for dig og dine gæster, så er Café Lysemose det helt rigtige valg. Ejendommen er beliggende midt i Lysemose skoven, der er ejet af Knuthenborg Gods, i smukke idylliske rammer med en fantastisk panoramaudsigt ud over Maribo sø.

.

Café Lysemose
Vestre Landevej 16 - 4930 Maribo
5478 0214 - heidi@cafelysemose.dk