Maribo 600 firma-aktier

 

Virksomhed i Maribo

Som virksomhed kan du få fordele ved at tegne en firmaaktie. Sammen med aktien får du et portræt på Maribo 600 hjemmesiden, så alle kan se, at du bakker op om Maribo 600.

Jo mere, du vil investere i Maribo 600, jo bedre kan folk se, at din virksomhed er med til at fejre byen. Derfor har du mulighed for at købe tre forskellige aktier efter lyst og pengepung:

  • Firmaaktie C, 1.000 kr.  (1.250 kr. inkl. moms)

  • Firmaaktie B, 2.500 kr.  (3.125 kr. inkl. moms)

  • Firmaaktie A, 5.000 kr.  (6.250 kr. inkl. moms)

Alle priser er eks. moms, for da virksomheden køber synlighed og markedføring, betragter vi aktien som symbolet på et samarbejde om markedsføring, som er en fradragsberettiget udgift.

 

Hvad får du?

Sammen med selve aktien på det pålydende beløb følger et portræt i forskellig udgave.

  • A-aktie: Logo og egen portrætside på Maribo600.dk. Annoncering af virksomheden i Lollandsposten og på Facebook. Mulighed for at annoncere fem tilbud til Maribo 600 publikum på Facebook. Ret til at bruge Maribo 600 logo i markedsføringen. Eksponering med logo ved begivenheder.

  • B-aktie: Logo og eget portræt på Maribo600.dk. Annoncering af virksomheden i Lollandsposten og på Facebook. Mulighed for at annoncere fem tilbud til Maribo 600 publikum på Facebook. Ret til at bruge Maribo 600 logo i markedsføringen.

  • C-aktie: Logo og miniportræt på Maribo600.dk. Annoncering af virksomheden i Lollandsposten og på Facebook. Mulighed for at annoncere to tilbud til Maribo 600 publikum på Facebook. Ret til at bruge Maribo 600 logo i markedsføringen.

 

Naturligvis vil vi gerne sælge mange A-aktier, men det vigtigste er, at mange slutter op, så vi er glade for alle, der køber aktier!

 

Hvad giver aktien adgang til?

A-aktionærer få tilbud om at reservere pladser til særlige Maribo 600 begivenheder før andre og lignende, der gør dem til Maribo 600 VIPer. Og er det ikke altid dejligt at være VIP i sin egen by?

 

OBS: Du skal ikke hente din aktie...

Alle firmaer har traavlt, så aktien bliver skrevet under og sendt til din virksomhed senest tre dage efter betalingen er registreret - vi sender mail, når den er klar.

Klistermærket vil kunne fås i én udgave, for det er synlighed, der tæller.Vi håber, rigtig mange vil gøre det synligt!

Du kan kende Maribo 600 folke-aktionærer på deres Maribo 600 emblem - og belønne dem med særlige tilbud, så de kan se fordelene ved at handle lokalt.

Vil du hellere overføre?

Du kan også indbetale beløbet på Maribo 600s konto i Danske Bank i Nykøbing, nr. 4386 321 993 7342 og angive aktie og indbetaler i beskedfeltet.

Husk at skrive besked om indbetalingen på formularen herunder.

Du kan bestille din aktie her...

Tak for dit bidrag!