Guldsmedens Værksted

Guldsmedens Værksted i Lollandscenteret drives af guldsmed Tasja Vium Bruun. Tasja blev udlært guldsmed i 2003 og fik siden arbejde som guldsmedesvend. Da hun havde samlet en masse erfaringer samt var blevet mor til tre skønne børn, var tiden inde til at starte eget værksted i november 2011.

Guldsmedens Værksted har kunder fra hele landet, for det er ikke nødvendigt at komme i butikken for at få fremstillet et personligt smykke, designprocessen klares over mail og telefon.

Udover smykker af egne produktion finder du også masser af andre spændende og anderledes smykker i butikken. Er det ikke lige smykker du er på jagt efter, byder den lille hyggelige butik på ure samt forskellige sjove og anderledes figurer i flere designs.

På værkstedet er det muligt at få repareret alle former for smykker samt få fremstillet et nyt smykke efter eget design. Har du selv gammelt guld, kan dette indgå i smykket. På værkstedet har kunderne altså en enestående mulighed for at være en aktiv del designprocessen samt følge fremstillingen af de unikke smykker på tætteste hold. Alle kunder får en smilende og professionel betjening, og alle opgaver udføres med høj håndværksmæssig kvalitet.

A-aktionær

© 2015-16 Liv & Landskab v/Troels Lyndelse

  • Twitter Clean
  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now