Maribo 600 folkeaktier

Lolland Kommune har kun begrænsede midler til at fejre Maribo 600 års jubilæum, så det er vigtigt, at vi står sammen i Maribo og selv skaber den økonomi, der skal til. Hvad enten du er borger eller driver virksomhed i Maribo 600, kan du bidrage – og selv få noget ud af det. Ved at stå sammen kan vi give hinanden den fest og opmærksomhed, Maribo fortjener, og vise alle, hvor meget godt, der er i og omkring Maribo. Derfor skal Maribo 600 logoet være synligt på alle borgere og butikker m.m. i hele byen.

 

Borger

Som borger kan du tegne en folkeaktie i Maribo 600. Sammen med aktien får du et mærke, en nål du kan sætte på tøjet, hatten eller tasken, så alle kan se, at du bakker op om Maribo 600.

Jo mere, du vil investere i Maribo 600, jo bedre kan vi fejre byen og os selv. Derfor har du mulighed for at købe tre forskellige aktier efter lyst og pengepung:

  • Folkeaktie C, 150 kr.

  • Folkeaktie B, 500 kr.

  • Folkeaktie A, 1.000 kr.

 

Hvad får du?

Sammen med selve aktien på det pålydende beløb følger nålen i sølv-, guld- eller diamant-udgave. Naturligvis vil vi gerne sælge mange A-aktier, men det vigtigste er, at mange slutter op, så vi er glade for alle, der køber aktier - jo flere der bører nålen, jo bedre synlighed!

 

Hvad giver aktien adgang til?

Alle bærere af Maribo 600-nålen vil få adgang til særlige tilbud, som vi skaber sammen med Maribo 600 virksomheder: Oplevelser eller varer med rabat, særlige begivenheder eller tilbud, der kun bliver sendt til Maribo 600 folkeaktionærer.

Målet med disse tilbud er, at alle kan opnå fordele, der er mindst lige så meget værd, som B-aktien – og gerne mere til – hvis man benytter sig af dem!

Desuden vil A-aktionærer få tilbud om at reservere pladser til særlige Maribo 600 begivenheder før andre og lignende, der gør dem til Maribo 600 VIPer. Og er det ikke altid dejligt at være VIP i sin egen by?

Du kan betale med kort her...

Logonålen fås i tre udgaver: Guld til A-aktier, sølv til B-aktier og bronze til C-aktier. Vi håber, rigtig mange vil bære den synligt!

Maribo 600 folkeaktie
Vil du hellere overføre?

Du kan også indbetale beløbet på Maribo 600s konto i Danske Bank i Nykøbing, nr. 4386 321 993 7342 og angive aktie og indbetaler i beskedfeltet.

Husk at skrive besked om indbetalingen på formularen herunder.

OBS: Du skal hente din aktie

Aktien bliver skrevet under og udleveret sammen med nålen i Maribo Turistinformation eller Guldsmedens Værksted, hvor du kan betale kontant.

Hvis du bestiller her fra siden, får de begge  med det samme en mail om dit køb, og du kan så hente den, så snart betalingen er registreret - shoppen sender en mail, når det er sket. Hvis du printer denne kvittering ud og tager den med, er det helt sikkert, du kan hente den i åbningstiden.

 

Du kan også bestille din aktie her...

Tak for dit bidrag!