top of page

Folkeaktier giver gratis gnaveben


Styregruppen er i gavehumør, for vi vil gerne se flere folk med Maribo 600 nålen på kraven eller blusen her op til den store fødselsdag. Derfor har vi besluttet, at alle folkeaktionærer kommer gratis til bengnavergilde lørdag d. 1. oktober.

Her genoptager Sct. Georgs Gildet nemlig traditionen med bengnavergilde, der afholdes fra kl. 13–16. Allerede kl. 12 optræder børn med middelaldergøgl, og det afløses så af gildet, der afholdes i bedste middelalderstil med gode gnaveben og tilbehør. Der sælges øl, vin, vand og snaps til rimelige priser på dagen, og stemningsfuld musik leveres af middelaldertroubadour Flemming Kjær.

Billetter koster 120 kr. pr. kuvert og kan købes på Maribo Turistkontor inden 19. september - og her kan du også købe folkeaktier, så koster den dig kun 30 kr. ekstra, hvis du ikke allerede har den. Aktien vil også give adgang til andre gode tilbud, så den kan hurtigt tjene sig selv hjem - hold øje med vores Facebook-side eller hjemmesiden her, så ser du, hvilke virksomheder og butikker, der også vi lvære med til festen! For ingen fest uden gaver, vel?

På Billetto sælges kun billetter til folkeaktionærer - nye eller allerede oprettede. Vil du købe billet uden aktie, må du på Turistkontoret.

Og husk: Gratis billet til Maribo 600 folkeaktionærer fås kun ved forhåndstilmelding på Billetto.dk


Aktuelt
Nyeste
Følg os...
No tags yet.
Søg med Tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page