top of page

Maribo 600 Operagalla i det Fri


Udsigten fra Bangs Have er den ideelle ramme om Opera i det Fri

Juni er operatid – og gerne i det fri, hvor de skønneste toner kan lyde i de smukkeste omgivelser… og takket være et tæt samarbejde mellem Maribo 600 og Lolland Kommune, danner Restaurant Bangs Have i Maribo her i jubilæumsåret ramme om premieren på Operagalla 2016 med Storstrøms Kammerensemble, der har hjemme på Fuglsang Herregård på Lolland.

I anledning af jubilæet har Maribo 600 og Restaurant Bangs Have som noget nt arrangeret et dobbelt program med både koncert og spisning, hvor publikum efter koncerten kan nyde en let anretning sammen med musikere og solister. Og det hele kan opleves og nydes for ganske små penge: Billetter til selve koncerten kl. 16 koster kun 150 kr. (Maribo 600 folkeaktionærer 100 kr.) inkl. siddeplads, kaffe og kage. Vil man være med til ”Spis med Musikken” kl. 18 koster det også 150 kr. pr. kuvert med en let anretning. Billetterne kan købes via Maribo 600 siden på Billetto.dk, i Vinhuset og på Turistbureauet, hvor man også kan købe Maribo 600 folkeaktier.

Storstrøms Kammerensemble har inviteret to af dansk operas bedste sangere, sopranen Ylva Kihlberg og tenoren Niels Jørgen Riis, til at tage os med på denne rejse gennem noget at den bedste opera- og operettemusik, der er skrevet.

Ylva Kihlberg er født og uddannet I Stockholm i Sverige, hvor hun i 1997 – 1998 var engageret i den Kongelige Opera. Fra 2000 har hun været ansat som solist i operaen på Det Kongelige Teater I København, hvor hun debuterede som Mimi i Puccini’s La Bohème. En af kritikerne skrev: Hun berører noget dybt fordi hun er så ægte, så ligetil og oprigtig.

Niels Jørgen Riis er født i Danmark i 1969. Han blev optaget på opera-akademiet på Det kongelige Teater i 1994. Niels Jørgen Riis har deltaget I master classes hos Josef Protschka, Werner Hollweg, Håkan Hagegård, Ubaldo Gardini, Vera Rozsa-Nordell, Peter Berné, Oren Brown og Birgit Nilsson. Efter sin eksamen i 1998 har Niels Jørgen Riis været ansat som solist på Det Kongelige Teater.

Kammerensemblet består af otte fastansatte musikere, og har en række fine kunstneriske samarbejder på CVet. Ensemblet har gennem tiden arbejdet med nogle af landets bedste solister, dirigenter og komponister. Kammerensemblet har en stor kunstnerisk berøringsflade, er drevet af nysgerrighed og arbejde med et varieret kunstnerisk udtryk indenfor bla. jazz, skuespil, dans og billedkunst.

Med de bedste operatoner og et flot syngende sangerpar bliver en operafest, som vil passer til de smukke omgivelser. For yderligere kan man se mere på ensemblets hjemmeside: www.chamberplayers.dk og om solisterne kan man finde mere på crescendiartists.com.


Aktuelt
Nyeste
Følg os...
No tags yet.
Søg med Tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page