top of page

Samarbejde sikrer tre Maribo 600 film


Det begyndte med nogle gode ideer, der skulle komme både Maribo Domkirke og Maribo by til gavn og glæde, men trods opbakning var det hele lige ved at gå i vasken. Men Maribo Domkirke og byjubilæet bliver alligevel foreviget i jubilæumsåret.

Mange bakkede op om Maribo Domkirkes projekt om at få skabt to informationsfilm om kirken. De skal vises på skærme og på domkirkens hjemmeside og gives videre til interesserede og turistsektoren. Men i sidste ende manglede der alligevel et større beløb på bundlinjen, for at mediebureauet nord advertising kunne producere de to film.

Sideløbende havde Maribo 600-koordinator Troels Lyndelse en dialog med nord advertising om muligheden for at bruge jubilæet til at skabe en god film om Lollands hjerte. Men igen blev budgettet en begrænsning, og projektet blev lagt i mølposen.

Kim Hemmingsen fra HLTV havde allerede i 2015 indgået en samarbejdsaftale med Maribo 600, som imidlertid blev sat ud af kraft, da HLTV måtte lukke. Så det så sort ud for filmen om Maribos jubilæum.

Heldigvis blev det hele reddet på målstregen! Kim Hemmingsen fortsatte med LF TV, og i denne sammenhæng blev tanken om jubilæumsfilmen igen taget op i en ansøgning til Maribo 600-styregruppen.

Her stod man så med to ansøgninger om film, der tilsammen ville betyde en større udskrivning, end der var penge til. Her blev muligheden for at bruge lokale kræfter afgørende, for projektet kunne gennemføres, ved at LF TV fik alle tre opgaver. Gennem smidighed fra de involverede parter – Maribo Domkirke, nord advertising, LF TV og Maribo 600-styregruppen – lykkedes det på denne måde at skabe en synergi, så alle kan få opfyldt deres ønsker, og så de mange bidragydere kan se deres indsats kronet med succes. For kun gennem en løbende indsats kan de mange aktiviteter og begivenheder i Maribo 600 blive fastholdt.

Aktuelt
Nyeste
Følg os...
No tags yet.
Søg med Tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page