top of page

Mere opbakning til Maribo i festlig ramme


Takket være opbakning fra Maribohallerne kan JFI Voice Music, et helt nyt diskotek, få sin ilddåb ved festen efter Maribo 600s møde torsdag d. 21. maj. Bogstaverne JFI kan både stå for Joy, Fun and Inspiration, og navnet Jakob Fener Iversen, der trods sin unge alder allerede har prøvet at være vært på Radio Sydhavsøerne og haft sit eget program på HL Radio. Jakob støtter Maribo 600 ved at bidrage til festen efter mødet og kan også bookes til private fester. Ved mødet i Maribohallerne er der gratis adgang kl. 19 og sodavand til alle, der er tilmeldt senest tirsdag.

- Jeg er glad for, at vi kan Maribo 600 kan slutte aftenen af med et musikalsk tilbud og være med til at præsentere et tilbud, som især de unge vil kunne have glæde af, siger Maribo 600 koordinator Troels Lyndelse. Når man færdes i byen, ser man unge mennesker overalt, og Maribo 600 skal også være deres projekt, for de har nøglen til fremtiden. Ved et jubilæum skal man også se fremad, og de unge skal være med til at brande Maribo – også andre steder end #lollandfalsterlovestorm på Facebook. Og mødet er ikke kun for at informere, inspirere og lægge planer. Faktisk begynder der allerede på selve mødet et projekt, der skal være med til at brande Maribo som by op til jubilæet. Maribo 600 er gået i samarbejde med HLTV, der vil optage stormødet i Maribohallen, så det både bliver sendt direkte på www.24live.dk og redigeret til senere brug.

HLTV og Maribo 600 vil også gå sammen om at få skabt en video, der kan samle og udbrede de gode historier både om Maribo by og 600 års jubilæet. Derfor inviteres alle til at komme med deres eget bud på, hvorfor Maribo er en dejlig by.

- Det kan ikke kun være de internationale hjemmesider som The Culture Trip, der har sat Maribo på Top 10 over Danmarks smukkeste byer, der ved hvorfor her er skønt at være. Alle os, der bor her, må jo også vide noget om det, siger Troels Lyndelse, Derfor vil vi gerne indsamle nogle klip med folk, der kan udbrede kendskabet til Maribos bedste sider – det, der kaldes ”branding”.

Filmprojektet skal også føres videre i 2016, for da Maribo i 1916 fyldte 500, blev festlighederne fotograferet, men der var ingen levende billeder. Det bliver altså første gang, at et af Maribos 100-års jubilæer bliver fastholdt med levende billeder.

- Så vi håber, rigtig mange kommer og bidrager, for det gavner jo os alle sammen, slutter Troels Lyndelse.

Aktuelt
Nyeste
Følg os...
No tags yet.
Søg med Tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page