top of page

Få fordele med Maribo 600 – og vis verden hvor du bor


Maribo 600 års jubilæum er den bedste anledning til at skabe fordele for alle, der handler i Maribo, og som vil med til festen. I dag er vi stolte af at præsentere Maribo 600 smykket, som alle Maribo 600 folkeaktie-ejere kan købe med 50 kr. rabat.

Smykket er designet af Tasja Vium og fortæller på sin egen smukke måde om Lollands hjerte og den blå anemone, som Kaj Munk gjorde kendt i sit berømte forårsdigt ”Den blå Anemone” og bogen om hans barndom i Maribo, ”Foråret så sagte kommer” – du kan læse om det hele på http://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/historien-om-kaj-munks-for%C3%A5rsbebuder.

Så vi har alle både noget nyt og noget gammelt at være stolte af i Maribo. Og hvis ikke du hørte det i radioen i morges, så er det altså nu officielt, at ”Udkantsdanmark får flere indbyggere” ifølge Jyllandsposten, se http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8539976/udkantsdanmark-faar-flere-indbyggere/

Men hvor skal man flytte hen, hvis man overvejer Lolland-Falster? Ja, hvor er der i forvejen tilflytning på Lolland? – i Maribo! Og der er heldigvis plads til flere både i byen og rundt om i Naturpark Maribosøerne. Vis alle dem, du møder, hvor der er godt at bo, med en folkeaktie og et Maribo 600 emblem på din jakke.

OM SMYKKET:

Dette er de officielle smykker til Maribos 600 års jubilæum. Smykkerne sælges fra 1/5 til 1/10 2016. Du kan dog allerede nu bestille smykkerne hos Guldsmedens Værksted.

Vælg mellem: Sølv hjerte med 1 stk 0,04 ct safir med aftageligt 600 vedhæng, på sølv kæde. Eller Armbånd i okseskind med stål magnetlås (hvorpå der er graveret 600) med et sølv vedhæng med 1 stk 0,04 ct safir.

Frit valg: 595,- pr stk. Er du indehaver af en folkeaktie, får du 50,- rabat

Aktuelt
Nyeste
Følg os...
No tags yet.
Søg med Tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page